VISION

Att engagera oss med människor världen runt är det bästa vi vet.
Att göra en förändring, hjälpa människor må och känna sig bättre, starkare och sundare är en oslagbar känsla vi drivs av, och därför har vi valt att ge oss in i modebranschen med syftet att tillverka snygga, tidlösa och sköna kläder som alla kan bära upp med stolthet och känna en tillhörighet till #WeAreNorth!

Ofta kommer frågan; varför namnet ’NORTH’?
Svaret är väldigt enkelt.
NORTH betyder för oss två saker.
Dels så bor vi väldigt långt norrut på vår fina planet och det är här alla idéer kommer till oss och här allting går från en idé till en färdig design.
Vi vill även välja att förknippa NORTH med ordet ’uppåt’ vilket är något vi alla vill i livet, vare sig det gäller träningen, familjen eller karriären – målet är alltid att bli bättre och bättre. Så varför inte göra detta med ett märke bakom din rygg som står för samma sak, där vi kan bygga en stark community för att alla ta oss uppåt?

Vi lägger otroligt mycket tid och kärlek i att ta fram våra kollektioner, vi stressar inte med någonting, utan låter processen ta sin tid där vi i slutändan kan ge er alla det bästa möjliga i form av kvalité, design och historia.

Vi hoppas du vill vara en del av NORTH, vi hoppas du kan känna samhörighet i det vi står för och det vi vill förmedla.

Har du frågor kring varumärket eller vill du komma i kontakt med oss gällande annat?
Gör det här nedan så ser vi till att återkoppla så fort som möjligt!

Mycket kärlek,
Farid och #WeAreNorth teamet!

Farid Ahmadi
Grundare av NORTH Sportswear