Allmänna villkor

1. Allmänt

Vår hemsida www.northsportswear.se drivs av Forever Fitness Sverige AB, moms SE559056330901.
Dessa allmänna villkor gäller för all användning av vår webbplats och vår webbshop.
Forever Fitness Sverige AB förbehåller sig rätten att ändra villkoren med tiden utan några förvarningar. Den nuvarande versionen av de allmänna villkoren är de som är tillgängliga på webbplatsen.

Om Forever Fitness Sverige AB / North Sportswear
Allt innehåll på webbplatsen och webbshopen såsom text, illustrationer, foton, logotyper, bilder och filmer, ägs av Forever Fitness Sverige AB. VÅr webbplats och webbshop och dess innehåll får endast användas för personliga, icke-kommersiella ändamål.

De Villkor som gäller för din order är de Villkor som finns på www.northsportswear.se vid den tidpunkt du lägger din order.

Att produkter eller tjänster tillhandahålls på northsportswear.se vid en viss given tidpunkt är inte en garanti för att dessa produkter eller tjänster alltid är tillgängliga. Vi  förbehåller oss rätten att när som helst sluta sälja en produkt samt vägra att verkställa din order.

För att kunna tillhandahålla bästa möjliga upplevelse för våra kunder måste vi säkerställa att våra tjänster fungerar smidigt.
I samband med att du godkänner dessa Villkor, förstår och godkänner du att inte (i) publicera, överföra, distribuera på nytt, ladda upp eller främja någon kommunikation eller innehåll som skulle kunna skada eller ha en negativ effekt på vårt företag, vår verksamhet, våra produkter eller tjänster; (ii) agera på ett sätt eller använda en enhet som begränsar, hindrar, stör eller helt stoppar någon annan användare från att använda webbplatsen northsportswear.se, eller som påverkar webbplatsens säkerhet eller (iii) använda någon enhet eller försöka använda någon sökmotor, programvara, verktyg, agent, skript eller annan enhet eller mekanism (inklusive, och utan begränsningar, spindlar, botprogram, krypare, avatarer eller intelligenta agenter) för att navigera eller söka på webbplatsen eller kopiera innehåll från webbplatsen. När det gäller användare som bryter mot denna klausul eller någon annan klausul i dessa villkor förbehåller vi oss rätten att omedelbart neka dem tillgång till webbplatsen och stänga ner deras konton.

2. Priser och leveransavgifter:

De priser som anges på northsportswear.se är inklusive lagstadgad mervärdesskatt (moms), om moms tillämpas.

3. Order/ingående av avtal

När du har lagt din order får du en orderbekräftelse av oss.
I samband med att ordern läggs mottager vi din order.

En orderbekräftelse skickas till dig, från oss, inom 24 timmar (utom helger och helgdagar) efter att du lagt din order på northsportswear.se.
Om vi av någon anledning inte kan skicka din order kommer du att informeras om detta snarast möjligt. Om vi redan har mottagit betalning för en sådan order kommer vi att återbetala det aktuella beloppet med hjälp av samma betalningssätt som du använde då du lade din order, i den mån detta är möjligt. Om återbetalningen av något skäl måste ske på ett annat sätt, kommer vi att kontakta dig för att se till att återbetalningen kan utföras.

Du behöver ange en korrekt e-postadress och informera oss om din e-postadress ändras. Observera att vi förbehåller oss rätten att skicka begäran om betalning till din e-postadress.

4. Leverans

Vi är ansvariga för att skicka och leverera din order. Vi ska bekräfta och skicka din order så fort som möjligt. Du får din leverans inom 3 till 5 arbetsdagar från det att du mottagit din orderbekräftelse, om inte annat avtalats/eventuella hinder vi inte kan ro för.
Även om vi strävar efter att leverera inom angivna tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid. Om leveranstiden mot förmodan skulle överskrida 30 dagar har du rätt att häva köpet.

Om din produkt inte levereras inom 5 dagar, vänligen kontakta oss via vårat kontaktformulär under fliken ’VISION’  på northsportswear.se

5. Personuppgifter

När du handlar hos oss godkänner du att northsportswear.se och Forever Fitness Sverige AB lagrar och använder dina uppgifter, detta gör vi för att kunna hantera och leverera din beställning samt för att kunna låta dig som kund ta del av våra nyheter/erbjudanden i form av nyhetsbrev.
Med hjälp av dina personuppgifter kan vi komma att kolla din kreditstatus samt din adress. Uppgifterna vi samlar in finns inte i några offentliga register och är alltså inte synliga för andra privatpersoner eller företag.
Vi kommer inte under några omständigheter att sälja eller överlåta dina personuppgifter till någon annan.

GDPR ger dig rätt att begära utdrag av den information som är registrerad om dig.
Om någon information är missvisande, ofullständig eller felaktig kommer vi förstås att korrigera den om/när du informerar oss. Du kan också begära att informationen om dig raderas.

6. Retur/byten

Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss, för att nyttja din ångerrätt kontaktar du oss först via;
[email protected] och berättar om din retur, därefter gör du enligt nedan:

Vid obruten förpackning kan din order bytas samt returneras, skicka tillbaka din order till:
Fågelsångsvägen 13, 11768 Stockholm
Forever Fitness Sverige AB
När varor returneras är fraktkostnad på egen bekostnad men vid utbyte av storlek kommer vi att bära kostnaden för att skicka den nya storleken till dig.
OBS! alla produkter som returneras måste vara i originalskick för fullständig återbetalning, inklusive etiketter och lådor/påsar etc.
Lägg även till din orderbekräftelse och information om ändringen.
OBS! Under lagerrensningar, kampanjer och rea-tider godkänns inga returer och byten såvida plagget inte är i det avsedda skicket den ska vara i.

7. Kundtjänst

Om det är något av ovanstående Villkor du inte förstår eller om du har frågor eller kommentarer, kontakta vår kundtjänst via vårat kontaktformulär under fliken ’VISION’ på hemsidan.

Datum: 2019.03.12